Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2020-02-28T03:21:14+00:00

Deviza noastră: A AJUTA, A ÎNVĂȚA, A VINDECA

Essenia a fost fondată de către personalități importante ale vindecării alternative, sub conducerea lui F.E. Eckard Strohm în anul 1990, în Germania.

Organizația, prezentă acum în numeroase țări, are ca scop sprijinirea oamenilor prin predarea procedeelor energetice de vindecare. Acest obiectiv se poate realiza, pe de o parte, prin aceea că oamenii învață să se ajute singuri, să dețină un control mai conștient al propriei sănătăți. Pe de altă parte, vindecătorii „profesioniști” ( medici, practicanți ai terapiilor naturiste, maseuri etc.) pot îmbogăți medicina clasică prin aceste procedee energetice. Aceste tehnici pot veni eficient în sprijinul tratamentelor medicamentoase cu grad înalt de risc, pot fi aplicate cu ocazia intervențiilor chirurgicale ori independent de terapii medicale, cu nota de sprijinire, păstrare a sănătății sau în vederea vindecării mai rapide.

Străduința noastră pentru realizarea unor calificări temeinice, de înalt nivel, este apreciată în prezent nu numai de practicienii  “ezoteriei”, fiind recunoscută și de publicul de specialitate, Essenia numărând în rândurile sale mulți medici, psihologi, farmaciști etc.

Esența activității Essenia o constituie metodele energetice de vindecare:

  • Reiki
  • Vindecare spirituală activă
  • AROLO TIFAR

Însă Essenia oferă și alte cursuri – de la caz la caz, cooperând cu alte organizații – ce promovează vindecarea: ‘Tehnici de relaxare”, BaBandi etc.

Pentru “utilizatorii casnici” este suportiv faptul că vindecatori profesionisti pot lucra eficient prin procedeele Essenia Gospodinele şi mamele (care vor sa-si ingrijeasca cat mai bine copiii si familia) vor avea de rezolvat cu totul alt gen de probleme decat un terapeut. Dar Reiki, AROLO TIFAR si Vindecarea spirituala activa contribuie, tocmai in viata noastra curenta, la profilaxia sau rezolvarea rapida a multor probleme, inainte ca acestea sa ia amploare. Aceste tehnici pot fi utilizate cu succes pentru toate vietuitoarele si in orice situatie de viata, contribuind benefic la bunastarea noastra, a tuturor.

Cursuri
0
Cursanti
0
Cursuri
0
Profesori
0
Locatii

CURSURI POPULARE

Alatura-te comunitatii de peste 3000 de absolventi ai cursurilor noastre

Împreună cu ESSENIA pentru un viitor strălucitor!

Cursuri noi

Contact Info

Beiuș, jud. Oradea

Phone: +40726689460

Mobile: +40726689460

Web: www.essenia.ro