BaBandi

/BaBandi
BaBandi 2019-02-06T23:55:49+00:00

Project Description

babandi vindecarea sufletului

BaBandi

– Vindecarea sufletului prin atingere –

BaBandi este o tehnică străveche din Atlantida, care se bazează pe următoarea lege cosmică:

„Precum în afară, așa și înăuntru”

Prin diferitele atingeri ale corpului putem produce modificări sufletești. Pe lângă dizolvarea blocajelor și influențarea însușirilor, se activează și procesele de vindecare. Căci, de regulă, toate bolile apar datorită unui disconfort psihic. Scopul tehnicii BaBandi este armonizarea corpului, sufletului și spiritului.

Esența tehnicii BaBandi este cunoașterea legăturii dintre piele și suflet. Anumite zone tegumentare (contact afectiv) sunt în legătura cu sufletul, ceea ce dă posibilitatea ca prin atingerea acestora, să se restabilească o anumită stare a sufletului.

BaBandi este un tratament vechi, atlantidic, care utilizează lovituri și atinge anumite părți ale corpului pentru a dizolva blocajele mintale, cum ar fi anxietatea și depresia. Această metodă permite corecții profunde ale structurilor defectelor învățate și ale modelelor comportamentale. BaBandi este un excelent ajutor suplimentar la hipnoză și psihoterapie. Este potrivit în special pentru partenerii sau cuplurile care doresc să se ajute și să lucreze împreună într-un mod simplu dar eficient (să nu se confunde cu metodele tantrice …).

Astăzi, este bine cunoscut și acceptat că fiecare boală provine dintr-un conflict psihologic.

Prin urmare, este posibil să accelerați tratamentul psihicului sau să începeți direct cu acesta.

Obiectivul lui Babandi este armonizarea fundamentală a corpului, a sufletului și a spiritului.

Instrumentele Babandi sunt diferite pentru percepțiile foarte plăcute ale pacientului de a atinge anumite părți ale corpului.

Ce înseamnă BaBandi?

Decodificând cuvântul BaBandi pe baza alfabetului spiritual atlantic (prin decriptarea bazată pe misticismul literelor), ajungem la următoarea interpretare:

B – dragoste
a – originea lumească
B – dragoste
a – originea lumească
n – suflet
d – sprijin, atenție
i –  Fiica Cosmică / Fiul Cosmic

În traducere liberă cuvântul BaBandi înseamnă:
Cu ajutorul dragostei, se poate produce o renașterea în om, a sufletului său de origine divină, prin mijlocirea iubirii unui om armonios (femeie sau bărbat).
Baza lui BaBandi este recunoașterea legăturilor dintre părțile pielii și ale sufletului. Controlarea în continuare a formelor de contacte care stimulează pozitiv și armonizează zonele individuale ale conștiinței noastre; armonizarea diferitelor tensiuni și echilibrarea echilibrului în corpul emoțional. Particulele specifice ale pielii sunt legate de anumite centre din corpul emoțiilor stocate, precum și de centrele de memorie și mințile subconștiente. Armonizarea stimulării pielii permite tactilului să aducă o anumită stare dorită. Aceste atingeri sunt diferite în ceea ce privește implementarea și consecințele acestora.

Tipuri de atingere

Există multe modalități prin care putem atinge entitățile vii. Atingerea noastră poate fi atât de moale ca o picătură, dar și precum o lovitură dură și puternică. În funcție de natura atingerii pielii, efectul este diferit. Atingerea delicată poate provoca o furtună uimitoare sau o tresărire, de exemplu, la o pisică. Un accident vascular cerebral, poate fi  cauzat de o lovitură sau de o emoție.

Observăm că diferite forme de atingere au consecințe diferite asupra corpului sau asupra percepției noastre. În același timp, aceasta determină, de asemenea, o schimbare a metabolismului și multe alte procese în organism. Toată lumea știe efectele benefice ale masajelor plăcute sau vă place să vă amintiți sentimentul de securitate și de siguranță atunci când eram în brațele mamei noastre și eram mângâiați. Eram fericiți când eram în apropierea ei și  atingerea ei era vindecătoare. Acest lucru este valabil și în cazul modalităților menționate de a se ocupa de BaBandi.

Din experiențele anterioare ale  absolvenților seminarului, putem spune cum i-au ajutat utilizarea tehnicii BaBandi. În special, cuplurile au învățat cum să își îmbunătățească apropierea de partener. Acest sistemul este căutat în mod special și de cadrele didactice (mai ales de la grădinițe), deoarece mai mulți copii cu probleme emoționale s-au normalizat  după aplicarea tehnicii BaBandi.  Acest curs este solicitat, de asemenea, și de mulți terapeuți ce lucrează cu oamenii cu diferite probleme emoționale , dar și fizice, reușind transformări incredibile.

Seminarul este recomandat pentru oricine dorește și decide să își ajute semenii, oamenii apropiați, precum și cei care doresc să folosească orice oportunitate de a întări legăturile din familie, de prietenie, deasemenea celor care sunt în căutarea unor proceduri de relaxare practice în prevenirea așa-numitelor  boli ale civilizației moderne …

Vă rugăm să aduceți pătură, perne și haine confortabile.

Nu este necesară nici o experiență anterioară.

MENTORII CURSULUI

JÓZSEF LÖDI
JÓZSEF LÖDIConducătorul RAI Internațional
Profesor internațional R.A.I

Alatura-te comunitatii de peste 3000 de absolventi ai cursurilor noastre

Împreună cu ESSENIA pentru un viitor strălucitor!

Cursuri noi

Contact Info

Beiuș, jud. Oradea

Phone: +40726689460

Mobile: +40726689460

Web: www.essenia.ro