Cabbala din Atlantida

/Cabbala din Atlantida
Cabbala din Atlantida 2019-02-06T23:55:32+00:00

Project Description

Cabbala din Atlantida

Câte ceva despre Cabbala:

“Kabbalah” însemna cunoaștere sau tradiție. Adeseori e percepută ca o complicată știință ocultă. Într-adevăr, comorile Cabbalei ebraice sunt încriptate în vechi texte alambicate (Zohar, Cartea Creației, Cartea Radiației). Studiul acestora și  a miilor de interpretări poate dura o viață… fiind însă prea puțin răsplătit în lipsa îndrumării necesare.Cabbala descrie istoria Creației, forțele cosmice ale Universului și felul în care acestea interacționează. ”Precum sus, așa și jos…”, așadar ceea ce e valabil pentru Univers e valabil și pentru micro-cosmosul uman. De aceea, Cabbala poate oferi răspunsuri, înțelegere și clarificare asupra propriului sine și a tuturor aspectelor importante ale vieții (familie, partener, ocupație, stare de sănătate etc.)” – Cine sunt eu?”” – Care sunt adevăratele dorințe și nevoi ale sufletului meu?”” –  Ce am de învățat? Pe ce cale merg? Unde mă aflu? Ce aș putea corecta pentru a-mi sprijini dezvoltarea? ”” – Care sunt punctele de cotitură ale vieții mele?”” – Ce semnificație are o anumită persoană sau întâlnire din viața mea?”” – Care-mi sunt punctele forte și cum pot să-mi folosesc avantajos chiar și slăbiciunile?” …Prin Cabbala poți găsi răspunsuri la acestea și la multe alte întrebări importante. Ea își poate dezvălui secretele acelora ce se încumetă la un studiu de proporție sau….celor ce se decid pentru seria de cursuri “Cabbala din Atlantida” al lui F. E. Eckard Strohm. Recomandăm ”Cabbala din Atlantida” deoarece provine dintr-un izvor de cunoaștere curat și totodată, conținutul său este original, completnealterat, logic și simplu structurat.

Analizele cabalistice bazate pe numerologia atlantidică sunt SIMPLE, ATRACTIVE, PRACTICE, UTILE, aplicabile deopotriva propriei persoane sau consilierii altora. Ele sunt unice, niciodată identice pentru persoane diferite. NU sunt predicții fixe,  ci, recunoscând posibilitatea de a ne schimba viitorul prin deciziile fiecărui moment, ne oferă o excelentă ghidare în  evoluția spirituală.

În cinci seminarii de weekend, oferim formare completă în această învățătură antică a înțelepciunii.

Aici învățăm Cabbala adevărată, originală, așa cum a fost trăită în Atlantida. Conține cabbala clasică, evreiască și tradițională, dar depășește cu mult aceasta. În loc să învățăm despre fapte, acordăm o importanță deosebită pentru a oferi o experiență tangibilă Cabbalei. În meditații și prin introducerea Cabbalei spirituale din Atlantida, cunoașterea cabalistică din fiecare dintre ele poate să revină la viață și să fie experimentată imediat.

După ce ați participat la primul seminar, puteți deja să efectuați și să oferiți consultări Cabaliste. Acestea se extind treptat cu fiecare seminar suplimentar.

Cursul 1 Cursul 2 Cursul 3 Cursul 4 Cursul 5
Originea creației lumii
Arborele material al vieții
Sistemul energetic uman
Arborele Vieții din Atlantida
Imaginea spirituală a energiei
Zero, Unitate și Dublu
Căile dedicării omului
Folosirea energiei proprii
Miracolul și misterul umilinței
Numărul partenerului
Numerele = expresie a sensului
Analiza cabalistică
Capitalul karmic
Căi spirituale ale omului
Motto-ul vieții
Mistica originală a numerelor
Analiza perechilor
Potențialul de creștere
Rolul îngerilor
Zile bogate în energie
Semnificația literelor
Talentele personale
Cauzele bolilor
Arborele umbrelor
Potențial arhaic
Alfabetul spiritual
Domenii de creștere personală
Muncă și ocupație
Esența perfecțiunii
Competențele mele
Semnificația, puterea numelor
Direcții de dezvoltare individuală
Armonie
„Cazul păcatului”
Noua dimensiune
Semnificația, puterea datelor
Locul de materializare și realizare
Intuiție
Conectați-vă cu sufletul vostru
Completarea consilierii
Apply Today

MENTORII CURSULUI

F. E. ECKARD STROHM
F. E. ECKARD STROHMFondatorul R.A.I. Marele Maestru Esenian
F. E. Eckard Strohm este un învățător și vindecător spiritual, Marele Maestru R.AI., un magician cu cea mai înaltă educație posibilă, un medium, un scriitor prolific și un călător.
Thomas von Reumont
Thomas von ReumontProfesor internațional al Cabbalei Atlantidice
De mai bine de 14 ani, a explorat problemele corpului și fluxul sufletului uman prin învățătura misterioasă a Cabbalei din Atlantida. De mai bine de 27 de ani a lucrat în Germania ca homeopat recunoscut de stat și vindecător recunoscut de stat.

Practica lui este plină de oameni care găsesc soluții la problemele lor folosind metodele pe care Thomas le folosește și le folosește în mod activ. În cadrul R.A.I. International, este profesor de Reiki, Arolo, Terapie Spirituală Activă.
E un hipnoterapeut cu rezultate remarcabile.

Alatura-te comunitatii de peste 3000 de absolventi ai cursurilor noastre

Împreună cu ESSENIA pentru un viitor strălucitor!

Cursuri noi

Contact Info

Beiuș, jud. Oradea

Phone: +40726689460

Mobile: +40726689460

Web: www.essenia.ro