Structura Familiei

/Structura Familiei
Structura Familiei 2018-03-15T23:20:45+00:00

Project Description

Ai dori sa scapi de probleme si programe care te impiedica sa fii liber?
Ai dori sa stii de ce nu poti progresa?
Ai dori sa cunosti secrete pentru a-ti cladi o viata cu totul noua?

PASUL 1: DECIZIA

Daca ai decis sa-ti schimbi radical viata, sa incepi in fine sa traiesti conform dorintelor tale, te afli acum in fata celei mai importante informatii.

Iata de ce:
Pentru ca deja ai luat o decizie. Sincere felicitari!

PASUL 2: INVATARE

Tot mai multi realizeaza ca daca doresc sa progreseze in viata, trebuie sa invete. Straduinta de a rezolva totul singur, prin propriile puteri se dovedeste de multe ori obositoare si neproductiva. Mai repede sau mai tarziu vine momentul cand simti nevoia unui indrumator, a unui adevarat maestru de la care sa poti invata.

F.E. Eckard Strohm este o personalitate cunoscuta in domeniul spiritualitatii si a terapiei alternative. Este vindecator, autor al unor carti de succes si a mai multor serii de cursuri de vindecare energetica si dezvoltare spirituala, ocupand

Pentru foarte multi intalnirea cu F.E.Eckard Strohm a insemnat marea descoperire si punctul de cotitura al vietilor lor.

PASUL 3: PROBLEME SI SOLUTII

Crezi ca alti oameni nu au probleme? Au. Toti avem. Datorita lor avem sansa de a ne dezvolta. Zilnic luam decizii care sa ne scoata din caruselul propriilor probleme. Iata 3 chei care te vor ajuta:

1. RESPONSABILITATE:

 • Cine e responsabil de fericirea ta? TU! Nu e vorba despre ce ti se intampla ci despre cum reactionezi la ce ti se intampla.

2. SCOP SI PERSEVERENTA:

 • Ai nevoie de obiective clare. Acestea dau sens vietii cotidiene si te motiveaza in stradania asidua de a le realiza.

3. CAUZA:

 • Daca dai gres in atingerea obiectivelor si problemele persista, ar trebui sa gasesti cauza si sa o elimini.

Sa ne focalizam in continuare pe cea de-a treia cheie, care spune ca pentru fiecare problema a noastra exista o cauza. Daca gasesti si neutralizezi cauza, vei fi capabil sa depasesti situatiile problematice si sa avansezi in viata. Eckard Strohm primeste nenumarate solicitari pentru sfat sau ajutor. Studiaza de multi ani problemele ivite in vietile oamenilor si cauzalitatea lor. Urmareste activitatea constienta si inconstienta a creierului.

Stiai ca…

Mintea umana ascunde programe in subconstient. Cand o anumita situatie se repeta de mai multe ori, producand aceiasi reactie si avand acelasi rezultat, creierul incepe sa formeze o asa-zisa “curba de obisnuinta”. Aceasta este esenta unui obicei. Gestionand activitatile in acest mod, informatiile sunt tranferate din aria corticala prefrontala in zona inconstienta a nucleilor bazali. Adeseori aceasta sprijina supravietuirea, deoarece principalii centri vitali sunt deasemenea localizati in nucleii bazali. Alte tipuri de programe ascunse in subconstient sunt insa substratul unor atitudini, comportamente sau practici care ne blocheaza, ne dauneaza sau chiar ne imbolnavesc.

Asemenea programe negative stocate in subconstient pot fi neutralizate in stare de relaxare profunda – de exemplu “Tehnicile de relaxare” ale lui F.E. Eckard Strohm.

D-na Christine Schmitt este o alta figura importanta in domeniul psihoterapiei. Instruita si activand in terapia afectiunilor psihosomatice, manuieste in egala masura hipnoza si psihoterapia. Este fondatoare si proprietara a Institutului Pleoma – un institut privat pentru rezolvarea problemelor spatiului personal uman. Ea a propus ideea „structogramei” – un cod personal ce releva comportamentele si obiceiurile unei persoane. Telul sau a fost de a gasi un mod de a suprima cauzele care impiedica omul in manifestarea autentica a individualitatii sale, in acele cazuri in care pana si hipnoza esueaza.

Teoria punctelor NAP

Atunci cand experimentam ceva, fie pozitiv fie negativ, aceasta experienta este stocata energetic in mintea noastra subconstienta, dar deasemenea si in campul terestru din zona respectiva, in zone denumite puncte NAP (puncte de progamare negativa activa).

 • Fiecare punct de contact cu NAP reitereaza informatia, putand initia programe mentale generatoare de probleme, pentru toti cei care ajung in acel loc. Astfel problemele pot fi preluate si transmise familiei, colegilor de scoala sau de munca, colectate si redate iarasi locului. Este o deplasare a energiei.
 • Aceasta ar explica existenta problemelor familiale ori generationale. Familii care locuiesc in aceiasi casa sau apartament, venind in contact cu energii cu care s-au intalnit si parintii ori bunicii lor, tind sa aiba aceleasi tipuri de probleme.
 • Programele induse de astfel de tranferuri energetice sunt „rezistente” la hipnoza, ele NU pot fi neutralizate in stare de relaxare profunda.

Rod al unei munci sustinute de trei ani, autorii au dezvoltat o metoda pentru remedierea problemelor datorate energiilor transferate. Au creat arta „structogramei”.

Esti si tu printre cei ce se straduiesc asiduu pentru telurile lor, cauta solutii si totusi nu progreseaza? Simti si tu ca ceva te trage inapoi? Probabil chiar ai incercat diverse metode, care nu au functionat?

PASUL 4: SOLUTIA

Rezultatul experientei in psihoterapie si in munca spirituala a Christinei Schmitt si al lui F.E. Eckard Strohm este cuprins in noul curs: „STRUCTURA FAMILIEI”, ce preda o tehnica unica de eliminare a problemelor legate de transferuri energetice.

Indemnul lui Eckard pentru tine este: „Lucreaza doua zile cu mine! Fa ceea ce-ti spun; vei scapa de probleme si vei obtine multe din ceea ce-ti doresti!”

Asadar…

Iti recomandam acest seminar, in special daca esti in cautarea unor solutii viabile pentru a trai cat mai constient, iar printre obiectivele tale se afla:

 • Eliminarea problemelor repetitive din interiorul familiei, a unui grup sau a unei comunitati.
 • Rezolvarea dificultatilor financiare
 • Imbunatatirea afacerii sau initierea favorabila a unei noi afaceri.
 • Optimizarea relatiilor cu cei apropiati: familie, partener, colegi, colaboratori etc.
 • Gasirea partenerului de viata, a unei noi iubiri, o noua relatie.
 • Rezolvarea problemelor de sanatate.
 • Indepartarea diferitelor blocaje mentale.
 • Gasirea propriei identitati si a caii personale de dezvoltare
 • Aflarea propriei cai spre fericire.
 • Schimbarea atitudinilor, comportamentelor sau practicilor improprii, autodistructive sau daunatoare mediului.
 • „Spargerea” cercurilor vicioase.
 • Construirea unei cu totul alte vieti.

Nota: Cursul NU se adreseaza celor care NU isi asuma responsabilitatea propriei vieti – si, desigur, nici celor care si-au rezolvat toate problemele si traiesc deja o viata pe deplin libera si implinita!

        Un fapt surprinzator la tehnica structogramei este: neutralizarea energiilor se petrece nu doar pentru participantdar si pentru toti cei care au de-a-face cu efectele acestor energii.Ne vom putea astfel ajuta familiile, colegii, prietenii…

Dupa un real succes in tari precum Germania, Spania, Ungaria, Slovacia, pregatim organizarea noului seminar „STRUCTURA FAMILIEI I.” si in Romania, cat mai curand!

PASUL 6: CUM SI IN CE CONDITII AS PUTEA PARTICIPA LA ACEST CURS?

Afla ultimele informatii:

 • Telefonic: 0722222222
 • E-mail: mail@essenia.ro
 • www.essenia.ro si Facebook

BONUS 1: Dupa „STRUCTURA FAMILIEI I.” vei putea continua sa lucrezi impreuna cu Eckard si Christine la implinirea fericirii personale in partea a II-a cursului: „STRUCTURA FAMILIEI II .- PARADISUL SECRET”.

BONUS 2: pentru mai multi participanti din cadrul unei familii se acorda discount 50 lei/persoana.

Customized For Quick Learning

Nullam faucibus purus est, ac maximus massa pharetra posuere. Sed porttitor quam eget odio rhoncus, quis commodo erat commodo. Vivamus velit elit, finibus non lectus sed, blandit ultrices dui. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. In et metus eget nibh interdum mattis. Pellentesque leo massa, posuere vitae mauris a, iaculis dapibus ligula. Nunc in orci id felis eleifend vestibulum. Nulla facilisi. Donec elementum varius turpis quis posuere.

Fusce nec elit ut lorem tristique consectetur et at metus. Aliquam eros mauris, aliquet nec urna consectetur, condimentum ultricies nunc. Nam tincidunt est ac ante elementum tincidunt. Phasellus nisi orci, tristique eu blandit eu, lobortis vitae velit. Nullam cursus arcu eget placerat lacinia. Nulla facilisi. Donec elementum varius turpis quis posuere.

Build Your Future With Avada Education

Suspendisse sapien mauris, consequat nec pellentesque at, pharetra feugiat tortor. Donec lobortis lacinia mauris, luctus scelerisque ligula semper eu. Donec dictum et elit porttitor tincidunt. Duis leo nibh, accumsan vitae nibh id, mollis convallis nisl. Mauris varius cursus lorem at eleifend. Phasellus imperdiet, libero vel consectetur aliquam, justo massa feugiat dolor, id blandit nibh elit eget tortor. Sed lorem ipsum, rhoncus quis congue in, tristique id erat. Nunc ac congue mi. Curabitur ante ex, posuere quis tellus quis, convallis scelerisque dolor. Integer eu purus ut augue consectetur aliquet. Aliquam eu tortor gravida, elementum.

Course 1 Course 2 Course 3 Course 4
Curabitur aliquet quam Mauris sed leo egestas Pellentesque a tellus nec Nunc vestibulum ipsum eu
Curabitur aliquet quam Mauris sed leo egestas Pellentesque a tellus nec Nunc vestibulum ipsum eu
Curabitur aliquet quam Mauris sed leo egestas Pellentesque a tellus nec Nunc vestibulum ipsum eu
Curabitur aliquet quam Mauris sed leo egestas Pellentesque a tellus nec Nunc vestibulum ipsum eu
Curabitur aliquet quam Mauris sed leo egestas Pellentesque a tellus nec Nunc vestibulum ipsum eu
Curabitur aliquet quam Mauris sed leo egestas Pellentesque a tellus nec Nunc vestibulum ipsum eu
Curabitur aliquet quam Mauris sed leo egestas Pellentesque a tellus nec Nunc vestibulum ipsum eu
Curabitur aliquet quam Mauris sed leo egestas Pellentesque a tellus nec Nunc vestibulum ipsum eu
Apply Today

Up To Date Curriculum

Nullam faucibus purus est, ac maximus massa pharetra posuere. Sed porttitor quam eget odio rhoncus, quis commodo erat commodo. Vivamus velit elit, finibus non lectus sed, blandit ultrices dui. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. In et metus eget nibh interdum mattis. Pellentesque leo massa, posuere vitae mauris a, iaculis dapibus ligula. Nunc in orci id felis eleifend vestibulum. Nulla facilisi. Donec elementum varius turpis quis posuere.

Fusce nec elit ut lorem tristique consectetur et at metus. Aliquam eros mauris, aliquet nec urna consectetur, condimentum ultricies nunc. Nam tincidunt est ac ante elementum tincidunt. Phasellus nisi orci, tristique eu blandit eu, lobortis vitae velit. Nullam cursus arcu eget placerat lacinia. Nulla facilisi. Donec elementum varius turpis quis posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Nullam venenatis justo a porta faucibus. Sed accumsan nisl eget ligula iaculis tristique. Nulla eget bibendum neque. Duis eu rutrum augue. Sed quis feugiat felis. Curabitur non ornare urna, vel congue mauris. Nam tincidunt mattis ligula, non pharetra turpis posuere a. Nulla aliquet vitae quam vitae commodo. Cras ut metus nibh. Suspendisse congue velit dui, quis dictum tortor tincidunt. Aliquam vestibulum, quam nec elementum cursus, justo purus varius nisl, iaculis mattis lectus enim quis augue.

Apply Today

Industry Leading Skills

Nullam faucibus purus est, ac maximus massa pharetra posuere. Sed porttitor quam eget odio rhoncus, quis commodo erat commodo. Vivamus velit elit, finibus non lectus sed, blandit ultrices dui. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. In et metus eget nibh interdum mattis. Pellentesque leo massa, posuere vitae mauris a, iaculis dapibus ligula. Nunc in orci id felis eleifend vestibulum. Nulla facilisi. Donec elementum varius turpis quis posuere.

Fusce nec elit ut lorem tristique consectetur et at metus. Aliquam eros mauris, aliquet nec urna consectetur, condimentum ultricies nunc. Nam tincidunt est ac ante elementum tincidunt. Phasellus nisi orci, tristique eu blandit eu, lobortis vitae velit. Nullam cursus arcu eget placerat lacinia. Nulla facilisi. Donec elementum varius turpis quis posuere.

Build Your Future With Avada Education

Suspendisse sapien mauris, consequat nec pellentesque at, pharetra feugiat tortor. Donec lobortis lacinia mauris, luctus scelerisque ligula semper eu. Donec dictum et elit porttitor tincidunt. Duis leo nibh, accumsan vitae nibh id, mollis convallis nisl. Mauris varius cursus lorem at eleifend. Phasellus imperdiet, libero vel consectetur aliquam, justo massa feugiat dolor, id blandit nibh elit eget tortor. Sed lorem ipsum, rhoncus quis congue in, tristique id erat. Nunc ac congue mi. Curabitur ante ex, posuere quis tellus quis, convallis scelerisque dolor. Integer eu purus ut augue consectetur aliquet. Aliquam eu tortor gravida, elementum.

Nullam venenatis justo a porta faucibus. Sed accumsan nisl eget ligula iaculis tristique. Nulla eget bibendum neque. Duis eu rutrum augue. Sed quis feugiat felis. Curabitur non ornare urna, vel congue mauris. Nam tincidunt mattis ligula, non pharetra turpis posuere a. Nulla aliquet vitae quam vitae commodo. Cras ut metus nibh. Suspendisse congue velit dui, quis dictum tortor tincidunt. Aliquam vestibulum, quam nec elementum cursus, justo purus varius nisl, iaculis mattis lectus enim quis augue.

Apply Today

MENTORII CURSULUI

EMERSON BURNS
EMERSON BURNSCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
LEE MILLER
LEE MILLERCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
PHOENIX MILLS
PHOENIX MILLSCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Alatura-te comunitatii de peste 3000 de absolventi ai cursurilor noastre

Împreună cu ESSENIA pentru un viitor strălucitor!

Cursuri noi

Contact Info

Beiuș, jud. Oradea

Phone: +40726689460

Mobile: +40726689460

Web: www.essenia.ro