Tehnici de relaxare

/Tehnici de relaxare
Tehnici de relaxare 2019-02-13T06:08:36+00:00

Project Description

TEHNICI DE RELAXARE

Cea mai scurtă și mai rapidă metodă de relaxare mentală. Aceasta este singura instruire în relaxare mentală, când poți începe să lucrezi în siguranță cu pacienții tăi după primul curs. Deschidem primul nivel de pregătire în tehnicile de relaxare pentru oricine a împlinit 18 ani.

Starea de relaxare fizică profundă ușurează accesarea subconștientului și lucrul cu acesta în scop de vindecare. Este chiar obiectivul seriei de cursuri “ Tehnici de relaxare”. Autorul cursului, F.E.Eckard Strohm a beneficiat de pregătire înca din anii adolescenței, sub îndrumarea unor hipno-terapeuți redutabili și a acumulat o vastă experiență. În patru module se învață și se exersează tehnici pentru a înțelege și a lucra cu mecanismele fascinante ale subconștientului, ajutându-l să-și îndeplinească cu adevărat rolul de a ne menține sănătoși și fericiți.

Tehnicile predate sunt usor de asimilat și de aplicat, fără a necesita cunoștințe aprofundate de specialitate (psihologie); au aplicabilitate largă și sunt sigure pentru pacienți; oferă o plajă largă de posibilități, inclusiv pentru programări cu punct de pornire în vieți anterioare.

 Subconștientul este un domeniu pe cât de profund, pe atât de surprinzător. Una din funcțiile sale este aceea de a ne menine în viață, prin instinctele vitale. Dar mai are și rolul de a ne face fericiți și a ne îndeplini dorințele. Oarecum paradoxal, câtă vreme tot subconștientul este domeniul umbrei, al fricilor, a ceea ce nu putem încă recunoaște ca parte a sinelui.

Subconștientul ascultă de propria sa pseudo-logică: recunoaște ca real și adevărat ceea ce percepe și se străduie să aducă aceste “adevăruri” la realizare. Astfel o traumă, o situație de pericol reală sau închipuită, ori chiar o simplă afirmație sugestivă ar putea fi, pentru subconștientul receptiv al unui copilaș – chiar al unui făt – punctul de start al unui program mental negativ. E suficient ca, în timp, persoana să mai întalnească câteva situații oarecum similare și programarea poate deveni activă. Astfel de programări se află adesea în spatele tulburărilor fizice ( ex. crize de astm, tulburări nervoase, dureri inexplicabile etc.), problemelor psihice (fobii, anxietate, agresivitate etc.) sau a unor eșecuri repetitive în viață.

Eficiența confirmată, atât de practicieni cât și de pacienți, adeseori chiar de la prima sedință de lucru, ne dau încrederea să recomandăm “Tehnicile de relaxare” în arsenalul oricărui terapeut sau persoane ce dorește să-și ajute apropiații cu succes.

Se lucrează intensiv prin predare, demonstrare, dialog, exersare individuală și în grup, muncă meditativă etc.

Întotdeauna urmărim etapele:

–  în atingerea și recunoașterea formelor individuale de comunicare
–  aducerea pacienților în stări modificate ale conștiinței
–  dobândire elementelor de bază ale controlului stării de relaxare
–   analiza bolilor
–   prelucrarea imaginilor catatonice
–   sensul simbolurilor

Treptat, veți învăța metodologia sugestivă a terapiei, analiza și percepția bazată pe găsirea de soluții la procese specifice cu copii, relaxare de grup, dizolvarea bolilor congenitale, karmice.

 Vă oferim o serie de ateliere de lucru compacte, pentru a învăța treptat forma și didactica corespunzătoare, abilități de succes în discuțiile de comunicare și de conducere în stările de conștiință extinse. Pentru a pătrunde în tainele profunde ale acestei tehnici ancestrale, care combină cele mai recente descoperiri de cercetare în domeniul psihologiei, toate folosite împreună și profesionist pentru a ajuta oamenii.

Terapia prin regresie este, de asemenea, parte a acestor cursuri.

MENTORII CURSULUI

F. E. ECKARD STROHM
F. E. ECKARD STROHMFondatorul R.A.I. Marele Maestru Esenian
F. E. Eckard Strohm este un învățător și vindecător spiritual, Marele Maestru R.AI., un magician cu cea mai înaltă educație posibilă, un medium, un scriitor prolific și un călător.
JÓZSEF LÖDI
JÓZSEF LÖDIConducătorul RAI Internațional
Profesor internațional R.A.I

Alatura-te comunitatii de peste 3000 de absolventi ai cursurilor noastre

Împreună cu ESSENIA pentru un viitor strălucitor!

Cursuri noi

Contact Info

Beiuș, jud. Oradea

Phone: +40726689460

Mobile: +40726689460

Web: www.essenia.ro