BaBandi – Atingeți sufletul pentru a vă vindeca

/BaBandi – Atingeți sufletul pentru a vă vindeca
Loading Evenimente
 • Acest eveniment a trecut.

BaBandi

– Vindecarea sufletului prin atingere –

BaBandi este o tehnică străveche din Atlantida, care se bazează pe următoarea lege cosmică:

„Precum în afară, așa și înăuntru”

Prin diferitele atingeri ale corpului putem produce modificări sufletești. Pe lângă dizolvarea blocajelor și influențarea însușirilor, se activează și procesele de vindecare. Căci, de regulă, toate bolile apar datorită unui disconfort psihic. Scopul tehnicii BaBandi este armonizarea corpului, sufletului și spiritului.

Esența tehnicii BaBandi este cunoașterea legăturii dintre piele și suflet. Anumite zone tegumentare (contact afectiv) sunt în legătura cu sufletul, ceea ce dă posibilitatea ca prin atingerea acestora, să se restabilească o anumită stare a sufletului.

 

BaBandi este un tratament vechi, atlantidic, care utilizează lovituri și atinge anumite părți ale corpului pentru a dizolva blocajele mintale, cum ar fi anxietatea și depresia. Această metodă permite corecții profunde ale structurilor defectelor învățate și ale modelelor comportamentale.

 • Ce înseamnă BaBandi?

  Decodificând cuvântul BaBandi pe baza alfabetului spiritual atlantic (prin decriptarea bazată pe misticismul literelor), ajungem la o interpretare mai exactă, ce poate fi văzută în descrierea amănunțită a cursului.

  În traducere liberă cuvântul BaBandi înseamnă:
  Cu ajutorul dragostei, se poate produce o renaștere în om, a sufletului său de origine divină, prin mijlocirea iubirii  unui om armonios (femeie sau bărbat).

 • BaBandi este un excelent ajutor suplimentar la hipnoză și psihoterapie. Este potrivit în special pentru partenerii sau cuplurile care doresc să se ajute și să lucreze împreună într-un mod simplu dar eficient (să nu se confunde cu metodele tantrice …).

 • Tipuri de atingere

  Există multe modalități prin care putem atinge entitățile vii. Atingerea noastră poate fi atât de moale ca o picătură, dar și precum o lovitură dură și puternică. În funcție de natura atingerii pielii, efectul este diferit. Atingerea delicată poate provoca o furtună uimitoare sau o tresărire, de exemplu, la o pisică. Un accident vascular cerebral, poate fi  cauzat de o lovitură sau de o emoție.

 • Din experiențele anterioare ale  absolvenților seminarului, putem spune cum i-au ajutat utilizarea tehnicii BaBandi. În special, cuplurile au învățat cum să își îmbunătățească apropierea de partener. Acest sistemul este căutat în mod special și de cadrele didactice (mai ales de la grădinițe), deoarece mai mulți copii cu probleme emoționale s-au normalizat  după aplicarea tehnicii BaBandi.  Acest curs este solicitat, de asemenea, și de mulți terapeuți ce lucrează cu oamenii cu diferite probleme emoționale , dar și fizice, reușind transformări incredibile.

   

Seminarul este recomandat pentru oricine dorește și decide să își ajute semenii, oamenii apropiați, precum și cei care doresc să folosească orice oportunitate de a întări legăturile din familie, de prietenie, deasemenea celor care sunt în căutarea unor proceduri de relaxare practice în prevenirea așa-numitelor  boli ale civilizației moderne …

Vă rugăm să aduceți pătură, perne și haine confortabile.

Nu este necesară nici o experiență anterioară.

Cursuri noi

Contact Info

Beiuș, jud. Oradea

Phone: +40726689460

Mobile: +40726689460

Web: www.essenia.ro